Vad är egentligen ett matarverk?

Vad är ett matarverk? Matarverk är en typ av verktyg som består av två stycken valsar av bandstål i vilket friktionen som uppstår mellan bandstålet och beläggningen frambringar ett banddrag som assisterar med att dra bandstålet framåt i en produktionslinje. Ibland kan behovet av att skaffa sig ett matarverk uppstå då haspeln, d.v.s. upprullningsanordningen av stålbandet, inte orkar mata fram stålbandet innan eller efter bearbetningsprocessen.

Om du är en kund som söker efter matarverk av högsta kvalitet kan Bimex vara ett bra val för dig och ditt maskinarbete. Bimex erbjuder just nu ett Pneumatisk tångmatarverk samt ett riktverk som är tillverkat av fabrikat Herrblitz. Förutom detta erbjuder Bimex även en Pneumatisk skakmatare som tål upp till sex graders motlut och som även kan transportera skrot.

Mer fakta om Bimex.

Bimex är ett verktygsföretag som finns för sina kunder under alla situationer, vått eller torrt. Företaget har sitt huvudkontor i Motala och sedan 1982 har de tillverkat och sålt mängder av verktygskomponenter, och kunder har alltid kunnat lita på Bimex pålitlighet, vilket gör dem till ett populärt val bland kunder från Haparanda till Trelleborg i söder.
Bimex ser alltid till att uppfylla kundernas krav inom både flexibilitet och leveranskapacitet.

Deras produktion hjälper maskin- och hantverkare med att bidra till smidiga lösningar som inkluderar hög precision, samt korta ledtider. Personalen är erfarna, och är engagerade över att se till att både produktkvaliteten och leveranssäkerheten når upp till kundens behov. Detta är ett perfekt val till dig som är under tidspress, och företaget är även både kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO.